Bandysidan.nu


Bandysidan.nu nyöppnad

publicerat 2017-07-14

1997 släpptes första versionen av "bandysidan". Den 25 november 2002 registrerades domänen bandysidan.nu. Den 16 maj 2004 släpptes "internet bandy database" IBDB. Nu, den 14 juli 2017 kommer den största grejen sedan 2004. Bandysidan släpper ny layout.

Bandysidan.nu blev under våren akut tvunget att bygga om sidan från grunden. Sidan är nu i det läget att det går att släppa för allmänheten. Det är fortfarande en hel del funktionalitet som saknas, tex gästbok, forum, kommentarer av nyheter, många tipsfunktioner, fotoalbum med mera. Dessutom har vi permanent stängt länkavdelningen, då det var alldeles för länge sedan den delen fick någon uppdatering.

Sidan bygger på nyare teknologi än den gamla. En del saker är ännu inte förberett för mobiltelefoner, men vi har valt att släppa sidan så tidigt det går istället för att vänta på att allt ska bli klart. Dels för att kunna hålla sidan uppe för er användare, och dels för att kunna få feedback från besökare.

Under tiden fram till säsongsstart kommer vi jobba på för att få in mer funktioner för er användare, men också för att få in alla administrationsfunktioner så det går att uppdatera spelare, serier, slutspel etcetera.

I samband med nybyggnationen har Bandysidan.nu skaffat sig platser på facebook, twitter och instagram. Länk till dessa finns längst ner på sidan.

Skriven av: Torbjörn Lindquist